Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Adviseurs en Consultancy

Invulling ARIE regeling

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Nieuw  
Omschrijving

Op 1 januari van dit jaar is de nieuwe ARIE regeling in gegaan. Valt u nu al onder de regeling of wilt u zich alvast voorbereiden op de wijziging dan kunnen de adviseurs van VNCW Consultants u hierbij van dienst zijn.

Een bedrijf of inrichting dient zich te melden als zijnde ARIE-plichtig, indien uit de aanwijssystematiek blijkt dat het bedrijf of inrichting onder de ARIE-regeling valt.

Bedrijven die op grond van de aanwijssystematiek onder de herziene ARIE-regelgeving komen te vallen, zullen een aanvullende risico-inventarisatie en -evaluatie inzake de beheersing van de risico’s van zware ongevallen moeten uitvoeren, waarbij de gevaren en risico’s van zware ongevallen met gevaarlijke stoffen systematisch geïdentificeerd en geëvalueerd en schriftelijk worden vastgelegd. Ook de scenario’s voor mogelijke zware ongevallen worden hierin schriftelijk vastgelegd (net zoals bij BRZO bedrijven).

Verder dient ieder ARIE-plichtig bedrijf of inrichting ten behoeve van de planning voor noodsituaties een intern noodplan op te stellen, dat wordt gebaseerd op de risico-inventarisatie en –evaluatie en de op grond daarvan getroffen maatregelen.

Daarnaast zullen ARIE-bedrijven een veiligheidsbeheerssysteem (VBS) moeten opstellen. Het VBS is een managementsysteem op het gebied van beheersing van veiligheidsrisico’s. Het VBS bestaat uit zeven elementen en een onderdeel waarin de koppeling wordt beschreven tussen het algemene beheerssysteem, het veiligheidsbeheerssysteem en het preventiebeleid (dit is verder uitgewerkt in de Arboregeling). Doelstelling van het VBS is dat er continue verbetering gerealiseerd wordt op het gebied van veiligheid.

Heeft u ondersteuning nodig met de implementatie van de huidige of toekomstige regeling? Dan bent u met VNCW Consultants aan het juiste adres.



Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Vergelijkbare advertenties
Recherchebureau De Privé Detective
N.V.T.
Recherchebureau De Privé Detective

Het werk van een particulier recherchebureau is legaal, indien aan bepaalde wettelijke vereisten wordt voldaan. Deze zijn terug te vinden in de Wet en aanverwante Regeling Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus. Deze ...

Gouda,
Gratis €10.000,- handelen in cryptocurrencies via coinbeurs.nl
N.V.T.
Gratis €10.000,- handelen in cryptocurrencies via coinbeurs.nl

Handel op de grootste en goedkoopste coinbeurs van NederlandVeilig en snel digitale valuta kopen, verkopen en verhandelen.Nu met welkomstbonus van €10.000,- gratis handelen bij Bitvavo. Betaal 7 dagen lang geen handelskosten tot ...

Katwijk,
Hoe koop je Bitcoins? Gratis volledige uitleg voor beginners
N.V.T.
Hoe koop je Bitcoins? Gratis volledige uitleg voor beginners

Hoe koop je Bitcoins? Gratis volledige uitleg voor beginnersIedereen wil Bitcoins kopen. Jij ook! Maar hoe koop je Bitcoins? Dat leggen we je haarfijn uit.Lees onze stap-voor-stap instructie over waar en hoe je veilig Bitcoins koopt in ...

Katwijk,
Sitebrokers
Sitebrokers
arnhem,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie