Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Alternatieve Geneeskunde

Maak komaf met pijn!

Samenvatting
  • € 179,00
Omschrijving

Eindelijk verlost van je chronische pijn op een natuurlijke manier. Stel je voor hoe blij je zou zijn na maanden of misschien jaren te sukkelen. Ik ben een gecertificeerd praktijkbeoefenaar van OldPain2Go® en kan je daarbij helpen.

Het is een veilige en natuurlijke manier om pijn te verminderen en soms zelfs totaal te elimineren.

Pijn is een signaal die soms niet meer nodig is, bijvoorbeeld: pijn van een operatie die jaren geleden is. Je lichaam weet al wat er scheelt maar er kan niets meer aan veranderd worden. Dan is het tijd om het pijnsignaal te verbreken. Dit gebeurt via communicatie met je bewuste en onderbewuste. Hierbij leid ik je, maar uiteindelijk doet je onderbewuste al het werk.

Het werkt snel en is een veilige methode waarbij je niet onder hypnose hoeft, dus ideaal voor mensen die hier niet voor openstaan.

De methode is gebaseerd op het feit dat lichaam en geest samenwerken en het natuurlijk vermogen hebben om te genezen. Ik begeleid je om contact te maken met je onderbewuste en onderhandel met je pijnsysteem.Het gevolg is daarvan dat dat je pijn naar een lager pijnniveau gaat en in veel gevallen dat je pijnvrij zal zijn.

Er zijn 2 verschillende categorieën met elk hun eigen aanpak en tijdsduur, vandaar ook een andere prijszetting. Eenvoudige behandelingen zoals: artritis en rugpijn kosten €179.   Heel gecompliceerde zoals chronische vermoeidheid, fibromyalgie komen op €300. Meestal is er maar 1 behandeling nodig. 90% van de gevallen zijn hierna pijnvrij of de pijn is verminderd.

Je kan zowel een sessie online boeken in de comfort van je eigen huis via Messenger, Whatsapp, Skype  of komen naar mijn praktijk in Menen . Bel voor een afspraak op 0485 508673 of mail naar Lindapauwelyn@hotmail.comPlaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Backtobalance
Backtobalance
Menen,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie