Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Bijles en Priveles

E-learning ADR Awareness

Samenvatting
  • € 95,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Met de E-learning cursus ADR Awareness wordt iedereen die deelneemt aan de keten van het vervoer gevaarlijke stoffen aantoonbaar opgeleid. De cursus dient aantoonbaar gevolgd te zijn door alle medewerkers die taken uitvoeren die samenhangen met de functie van afzender, geadresseerde (ontvanger), verpakker, vuller, belader, losser van gevaarlijke stoffen.

Over de cursus
De Cursus E-learning ADR Awareness richt zich op het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Heel veel onderwerpen vanuit het ADR en de functietaken komen aan bod: van de classificatie van gevaarlijke stoffen, de labels / etiketten, verpakkingen, functietaken, 1000 punten e.d. De E-learning bestaat uit twee modules:

Module 1: ADR en de functies
Module 2: Van etiketten, verpakkingen tot verzenden en andere taken.

De cursus wordt na afloop afgesloten worden met een test. Hiervoor dient men tenminste 70% te behalen. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer van deze cursus het Certificaat ADR Awareness. Hiermee kan de medewerker bij controle aantonen dat hij of zij over de juiste opleiding en kwalificaties beschikt. De ADR chauffeur die meer dan 1000 punten rijdt dient niet deze cursus te volgen, maar een ADR diploma te behalen (CBR).

Certificaat en duur
De theorie van Basiskennis gevaarlijke stoffen wordt gerealiseerd door middel van E-learning. U kunt E-learning op elk moment stoppen en verder gaan. Na het leren van de theorie maakt de cursist een laatste Basiskennis gevaarlijke stoffen examen. Heeft de cursist het online examen afgesloten met 70% of meer correct dan is zij/hij automatisch geslaagd. Uw certificaat is vervolgens makkelijk en direct online te download en/of te printen.

Deze E-learning bestellen?
Wilt u de cursus alleen voor uzelf (dus 1 cursist) bestellen (geef dan aan ‘individual’) of dat u voor een aantal cursisten bestelt (geef dan ‘group’ aan). Bij het aanklikken van ‘group’ kunt u er tevens voor kiezen of u ook voor uzelf de cursus aanschaft (vink dan ‘enroll me’ aan) of dat u alleen voor uw medewerkers de cursus wenst aan te schaffen ( u laat ‘enrolll me’ leeg). In het dashboard na het inloggen kunt u cursussen aankopen en kunt u zien hoe medewerkers gevorderd zijn met hun cursus. U houdt dus het overzicht.

De ADR Awareness cursus van SafetyNet Academy kan in een paar uur worden voltooid. Leer in je eigen tempo!

SafetyNet Academy biedt naast de E-learning ADR Awareness ook de E-learning basiskennis gevaarlijke stoffen. Ben je planner binnen een transportbedrijf, koerier, verpakker, belader of losser van vrachtwagens dan is deze ADR Awareness cursus aan te bevelen. Bij het werken als magazijnmedewerker of medewerker in de fabriek en werk je met gevaarlijke stoffen dan is de Cursus Basiskennis gevaarlijke stoffen aan te bevelen.Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Vergelijkbare advertenties
E-learning Basiskennis gevaarlijke stoffen (NL)
€ 99,00
E-learning Basiskennis gevaarlijke stoffen (NL)

Medewerkers die frequent of incidenteel met gevaarlijke stoffen werken moeten kennis hebben over het werken met deze gevaarlijke stoffen. Met de E-learning cursus Basiskennis gevaarlijke stoffen kunt u uw medewerkers laten opleiden zonder ...

arnhem,
Sitebrokers
Sitebrokers
arnhem,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie