Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Bijles en Priveles

E-learning Werken met gevaarlijke stoffen in het lab

Samenvatting
  • € 295,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Description

Laboranten werken vaak vele jaren met chemische stoffen en hebben in een ver verleden de basics opgedaan in een laboratoriumopleiding. In de praktijk gaat de kennis in de loop van tijd verloren. Dan is het verstandig om een update cursus te volgen. Als bedrijf of organisatie heeft u met deze e-learning cursus niet langer een excuus om uw medewerkers niet te scholen.

Over de cursus
De cursus wordt gepresenteerd in overzichtelijke en uitgebreide online presentaties.

Deze online cursus bevat meerdere modules en onderwerpen:

  • Wet – en regelgeving opslag, vervoer en het gebruik van gevaarlijke stoffen.
  • De indeling volgens de GHS, WMS en ADR alsmede de eigenschappen van stoffen.
  • Veiligheid in het lab, het lezen van MSDS-en en het dragen van PBM’s.
  • De PGS15 en het scheiden van stoffen.
  • Het omgaan met calamiteiten met gevaarlijke stoffen in het lab.

Certificaat en duur
De theorie van Werken met gevaarlijke stoffen in het lab wordt gerealiseerd door middel van E-learning. U kunt de E-learning op elk moment stoppen en verder gaan. Na het leren van de theorie maakt de cursist een laatste Werken met gevaarlijke stoffen in het lab examen. Heeft de cursist het online examen afgesloten met 70% of meer correct dan is zij/hij automatisch geslaagd. Uw certificaat is vervolgens makkelijk en direct online te download en/of te printen.

Deze E-learning bestellen?
Wilt u de cursus alleen voor uzelf (dus 1 cursist) bestellen (geef dan aan ‘individual’) of dat u voor een aantal cursisten bestelt (geef dan ‘group’ aan). Bij het aanklikken van ‘group’ kunt u er tevens voor kiezen of u ook voor uzelf de cursus aanschaft (vink dan ‘enroll me’ aan) of dat u alleen voor uw medewerkers de cursus wenst aan te schaffen ( u laat ‘enrolll me’ leeg). In het dashboard na het inloggen kunt u cursussen aankopen en kunt u zien hoe medewerkers gevorderd zijn met hun cursus. U houdt dus het overzicht.

De Werken met gevaarlijke stoffen in het lab cursus van SafetyNet Academy kan in een paar uur worden voltooid. Leer in je eigen tempo!

 Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Vergelijkbare advertenties
E-learning PGS37-2
€ 295,00
E-learning PGS37-2

DescriptionE-learning cursus PGS37-2 Opgeleid PersoonVolgens het concept PGS37-2 dient minimaal één PGS37-2 Opgeleid Persoon aangesteld te zijn door het bedrijf, die tijdens werkzaamheden in de opslagvoorziening aanwezig zal moeten zijn. ...

arnhem,
Sitebrokers
Sitebrokers
arnhem,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie