Advertentie plaatsen

Start Hobby en Vrije tijd Hobby en Vrije tijd

Witte Salie Smudge Stick 10cm "Good Vibes" (prijs per stuk)

Samenvatting
  • € 8,99
  • Nieuw  
Omschrijving

Nu te koop in onze Webshop ghost-store Smugde artikelen! Verjaag alle negativiteit en maak plaats voor een goede sfeer met de Good Vibes salie! Deze salietakjes zijn gecombineerd met bloemen, voor een heerlijke geur. Eén van deze bloemen is lavendel, waarvan de geur bekend staan als rustgevend. Zet je ramen en deuren open en laat alle narigheid naar buiten door witte salie te branden!

Wat is smudging en waar komt het vandaan?
Smudgen met witte salie staat bekend als een reinigingsritueel van de Native Americans (Indianen). Vermoedelijk is het gebruik nog ouder en gaat het terug naar de oertijd. Smudgen is het verbranden van specifieke kruiden om kwade geesten en energieën te verdrijven. Inmiddels is het gebruik wereldwijd geliefd om de leefomgeving te reinigen van negativiteit. Veel mensen branden hiervoor witte salie in hun woning en zetten de ramen wijd open om de slechte sfeer naar buiten te drijven.

Witte salie smudge: eigenschappen.
Witte salie groeit van oorsprong in Californië. De geur is zeer intens en kruidig. Het is het bekendste kruid waarmee smudging wordt uitgevoerd. Het oude verhaal hierachter is dat kwade geesten witte salie niet kunnen verdragen. Zo konden ze worden verjaagd door het branden van witte salie takjes.

Witte salie branden: Hoe?
Dit bosje smudge kruiden heeft witte salie als basis, in combinatie met bloemen. De geur van witte salie is sterk, terwijl de bloemen het aroma wat lichter en vrolijker maken. Volgens de oude tradities van de Indianen heb je voor smudging de vier elementen nodig: aarde, water, wind (lucht) en vuur. Hierbij staan de kruiden voor het element aarde, een grote schelp voor het element water, de verbranding is het vuur en de rook is het element ‘lucht’. Je gaat als volgt te werk bij smudging:
Zet zoveel mogelijk ramen en deuren open.
Leg de Good vibes sage stick op een schelp of schaal
Steek de smudging stick aan totdat je een vlam ziet.
Blaas de vlam uit zodat de kruiden smeulen.
Verspreid de rook van de kruiden zorvuldig, met bijvoorbeeld een veer.
Dit bosje smudge kruiden heeft witte salie als basis, in combinatie met bloemen. De geur van witte salie is sterk, terwijl de bloemen het aroma wat lichter en vrolijker maken.Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
ghost
ghost
Rotterdam,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie