Advertentie plaatsen

Start Hobby en Vrije tijd Hobby en Vrije tijd

Ghost box / Spirit Box P-SB7T

Samenvatting
  • € 139,95
  • Nieuw  
Omschrijving

Nu te koop bij onze webshop ghost-store. De Nieuwste versie van de populare P-SB7 spirit box!

De P-SB7T Spirit Box maakt gebruik van een milli-seconden instelbare voorwaartse en achterwaartse freqeuntie "sweep"- techniek in combinatie met een gepatenteerde hoogfreqeuntie synthetische ruis of "witte ruis" verdeeld over freqeuntiestappen. Het nieuwste model is voorzien van een nieuw AM signaalversterkingscircuit! De gebruiker zal meer radiodetails in de AM-breedte, het zal zo een stuk duidelijker zijn.

De P-SB7T Spirit Box biedt een in zes stappen instelbare sweep rate die de gebruiker flexibiliteit biedt op basis van individuele techniek en sessieomstandigheden. Een helder rood licht (670nm) display met achtergrondverlichting en handmatige AAN / UIT -selectie is ideaal voor weergave in het donker.
De P-SB7T Spirit Box gebruikt die 'AAA' batterijen.

Specificaties :
Multifunctionele Spirit Box.
Nieuwe AM Signaalversterking.
Te selecteren AM / FM / voorwaartse / achterwaarste sweepsnelheden:100ms, 150ms, 200ms, 250ms, 300ms & 350ms.
+/- 5 graden hot en cold spot detectie met hoorbare en viseule indicatie.
250mw luidspreker uitgang.
15mw koptelefoon uitgang.
Mini ingebouwde zaklamp met hoge intensiteit rood (670nm) LCD. scherm met achtergrond verlichting en handmatige AAN - UIT bediening.
Voeding : 3 AAA alkeline batterijen (meegeleverd). Vergeet ons niet te volgen op FB onder Ghost.Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
ghost
ghost
Rotterdam,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie