Advertentie plaatsen

Start Huizen, Immo's en Kamers Huizen en Kamers te huur

Huis te huur (2 slpks) met grote rustige koer

Samenvatting
  • € 790,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Het huis, in centrum van Diest, is volledig gerenoveerd en is onmiddellijk beschikbaar.

Het huis is geschikt voor maximum 3 personen.

Er zijn geen bijkomende kosten, geen syndicuskosten, geen autostaanplaatskosten (gratis parkeren in centrum Diest!), niet moeten kuisen van gemeeenschappelijke delen, ..

Het huis met een grote en kleine slaapkamer ligt in de Schaffensestraat 78 te Diest, met gratis parkeren, op 500 m van het station, 100 m van scholen, lijnbussen voor de deur en 50 m van het wandelgebied de stadswallen met zijn 3 (vis)vijvers (forcé).
Op 200 m zijn er winkels, cafés, restaurants en grote supermarkt Spar...

Het huis bestaat uit hal, volledig nieuw ingerichte keuken (vooraan 16 m² met frigo-diepvries, oven en microgolf oven, afwasmachine, 4 inductie kookplaten,...), living met nieuwe veranda (achteraan 30 m² en rustig gelegen), toilet en grote koer (16 m²).
Boven is er (achteraan) een grote en rustig gelegen slaapkamer (20 m²), kleine slaapkamer (vooraan 10 m²) en nieuwe badkamer (vooraan 10 m²) met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet).
Op 2de verdiep is er een grote zolder van 48 m².


Alles is nieuw van keuken tot badkamer, ultra zuinige verwarming op gas en achteraan is er grote en rustige buitenruimte van 16 m², die grenst aan veranda en living.


U woont op loopafstand van stadscentrum, station, bushalte, zwembad, openlucht zwembad Halve Maan, stadspark de Warande, bekend ziekenhuis, begijnhof.Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Vergelijkbare advertenties
Huis te huur (2slpks) in Diest centrum
€ 690,00
Huis te huur (2slpks) in Diest centrum

Het huis, gelegen Koning Albertstraat 24, in centrum van Diest, is volledig gerenoveerd en is onmiddellijk beschikbaar.Het huis is geschikt voor maximum 3 personen.Er zijn geen bijkomende kosten.Het huis met een grote en kleine slaapkamer ...

Diest,
Carol
Carol
Diest,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie