Advertentie plaatsen

Start Doe-het-zelf en Verbouw Sanitair

BEST geteste en goedkoopste All-in-one Waterontharder va 89,-

Samenvatting
  • € 89,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Waterontharder gezien op TV? Waarom dan 169, 159 of 139 betalen als het vanaf 89,- kan?
Met 19.900 Gauss de STERKSTE van EUROPA.
Soft4u TV-ACTIE: 2 voor € 89,00 p/st en bespaar 10% extra + GRATIS verzenden.
Krachtige uitvoering van 19.900 Gauss NEDERLANDS product.
Nu 3 voor € 85,00 p/st en bespaar 14% extra per waterontharder.
Of koop gelijk het Family-Pack van 4 waterontharders: voor € 73,75 p/st
en bespaar nog eens 25% extra per waterontharder.

Gezien op TV en in de media
Het systeem is te zien op TV en andere media - deze is echter veel compacter, effectiever, krachtiger en goedkoper - wees slim en betaal niet teveel!

Onafhankelijk als BESTE getest
Zie afbeelding: ons product is onafhankelijk als BESTE getest. Daarnaast is ons product met 19.900 Gauss veel KRACHTIGER.

Laat u niet verleiden met imitatie - DAT is niet verstandig
Laat u niet beetnemen met aanbiedingen van imitatie magneetjes maar kies voor de enige echte!
LET OP: er zijn BLAUWE en GROENE imitatie magneten (oa. uit China) in omloop - alleen bij ons bestelt u de originele! (Nederlands fabrikaat).

Gebruikers aan het woord
- Op 3 maart 2019 heb ik de All-in-one waterontharder XL bij u aangeschaft. In eerste instantie was ik niet erg enthousiast over merkbare verschillen. Ik heb u daarover nog in mei jl. per e-mail geraadpleegd, waarbij u mij nog de reactietabel hebt gestuurd en de duurtermijn voor merkbaar resultaat.
Ik dacht toen, het zal allemaal wel. Heb tussentijds nog de Amfa 4000 van de concurrent geprobeerd. Dat was echt niks, metaalsmaak, zonder effect > 11 dH. Begin augustus de All-in-one van Alpine daarom weer teruggeplaatst en zie daar, eindelijk resultaten.
Water is nu helder, smaakt prima, minder kalkaanslag en inmiddels 6 dH getest.
Prima resultaten dus. Kennelijk heeft de Alpine waterontharder in het voortraject zijn werk al gedaan, en was ik te ongeduldig. We zijn er nu blij mee en dus een aanrader. Wij zijn nu tevreden.
U mag dit bericht als recentie plaatsen, wat u wil. Wij houden de Alpine XL nu in elk geval in bedrijf."
- Werkt perfect. Na een paar dagen al een merkbaar verschil. Ik had dit niet zo snel verwacht. Maar het water is echt zachter. En nu al minder kalkaanslag met name op de douchekraan. Fantastisch.
Het is echt ongelooflijk! Mijn vrouw zegt gisteren spontaan, twee weken na installatie: ik weet niet wat er aan de hand is, maar het gaat een stuk beter met mijn huid en mijn haar heeft veel meer volume.
Eerlijk gezegd geloofde ik dat ik mijn ivestering had weggegooid, maar ik ben overtuigd.

Direct geleverd - voor de laagste prijs
Uit voorraad leverbaar - vandaag besteld = binnen 2 (werk)dagen bij u thuis. Wij hoeven geen smoezen te verzinnen dat de levering langer duurt - we hebben voldoende voorraad.

Effectieve communicatie.
Doordat wij het hele proces van productie tot logistiek en transport in eigen beheer hebben, is communicatie op de meest efficiente manier mogelijk. U heeft direct rechtstreeks contact met ons - wij hebben geen ingehuurd callcentre die slechts enkele uren (on)bereikbaar is.

Dubbele uitvoering = dubbele werking
Deze bestaat uit een waterontharder module met dubbele werking, en past op alle leidingen.
Perfecte en goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag, geen antikalk nodig. Iedereen heeft immers wel eens last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De goedkoopste oplossing hiervoor is de All-in-one waterontharder van ECH Waterbehandeling.

Milieuvriendelijk - zonder zout  - zonder stroom
Deze milieuvriendelijke ontkalker verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten – zonder milieuvervuilende reststoffen. De All-in-one waterontharder neutraliseert de kalk aan het water door middel van een uniek permanent magnetische werking. Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van dure huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. Daarnaast heeft een waterontharder een positief effect op de levensduur van deze apparatuur. De samenstelling van het water verandert namelijk niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, een belangrijk voordeel wat u mist bij dure zout systemen.

Geldbesparing
Door plaatsing van de All-in-one waterontharder voorkomt u problemen en bespaart u veel geld, zeker € 500,- per jaar! Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.

Solide Garanties
De onder strenge ISO-, en QA geproduceerde producten hebben solide technische garanties. De montage is zeer eenvoudig en is in een paar minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De ontharder is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten meeverhuisbaar, en kosten voor dure antikalk middelen zijn overbodig geworden.

Universeel - geschikt voor alle leidingen
Als aanschafprijs het belangrijkste is heeft u met de All-in-one waterontharder een beter en goedkoper alternatief voor magneten zoals op TV commercials te zien zijn. Mocht u later toch besluiten een professionele ontharder bij ons aan te schaffen, kunnen wij een prima aanbieding doen om de All-in-one module te up-graden naar ons professionele systeem. Die is wel iets duurder, maar dan heeft u ook echt iets!
Wij als de waterontharder-expert leveren naast deze goedkopere universele ontharders ook de professionele waterontharders, met nog veel betere resultaten.

De goedkoopste - zonder dure fratsen
Wij hebben geen onnodige "fratsen" zoals aluminium afdekplaatjes die niets toevoegen. Onze kracht zit binnenin - niet aan de buitenkant. Wij hebben geen duur winkel,- of kantoorpand of vertegenwoordigers, extra personeel of monteurs, en geen dure reclamecampagnes. Ook hebben wij de logistiek zelf in handen - dat bespaart onnodige kosten. Daarnaast is de fabricage van een universeel product vele malen simpeler en goedkoper dan onze unieke professionele uitvoeringen. Kosten die wij niet maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door.

Makkelijk bestellen
U bestelt gemakkelijk online en binnen 24 uur na plaatsing gaat u al genieten van heerlijk, vitaal en helder (kraan)water.
Eenvoudiger kan het niet: ook u kunt nu goedkoop en snel van deze universele antikalk oplossing genieten, dag in, dag uit.

Snel geleverd
Bestel snel en geniet snel en dagelijks van lekker vitaal water en van de vele voordelen van zachter water.

waterontharder, all-in-one waterontharder, waterontkalker, antikalk, kalkaanslag, magneet ontharder, alpine waterontharder,
waterontharderlease, 123waterontharder, alpwater, alpenwater pro, amfa4000, TX5000 waterontharder, waterontharder-magneet, magnetische waterontharder,
waterverzachter, water verzachter, magnetische ontkalker, water magneet, antikalk magneet, magneet-waterontharder, magneet ontkalker, kalk magneet, sft wtr,
aquamag7000, aquamag, aqua-mag

 Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Alpine Waterontharde
Alpine Waterontharde
Veendam,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie