Advertentie plaatsen

Start Vakantie Vakantiehuizen | Belgie en Luxemburg

Ardennen,Blaimont, vakantiehuisje 6 personen

Samenvatting
  • € 150,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

Wij verhuren een mooi vakantiehuisje in een park te Blaimont, bij Hastière op 14 km van Dinant en 8 km van Givet, Frankrijk.

Het is een stenen huisje met leien dak, dat 3 slaapkamers herbergt , bestaat uit een mooie living met open keuken en haardcassette.

Er is een mooi terras van 18 m² en in het huisje is alle comfort aanwezig voor een aangenaam verblijf .

Bovendien is de omgeving uitermate geschikt om te wandelen, te fietsen of een fijne activiteit te doen zoals railbiken, de afdaling van de Lesse per kajak of een avontuurlijke tocht bij Dinant Adventure over touwladders.

Kijk eens op onze website ,daar staan alle info ,beschikbaarheid, kalender en prijzen vermeld .

Huisdier is welkom.

Reserveren kan via een e-mailtje, of telefonisch via 03/541.00.73 of 0497/12.24.80 ,  twijfel niet, u zal er absoluut geen spijt van hebben want wij doen er alles aan opdat onze gasten een aangenaam verblijf zouden hebben en onze huurprijzen zijn zeker niet overdreven en starten bij 145 euro voor een weekendje of voor een midweek buiten schoolvakanties.

Wij hopen op uw reservatie !Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Walter58
Walter58
Ekeren,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie