Advertentie plaatsen

Start Tuin en Terras Verlichting

Lamp Kooduu Bluetooth Speaker - LED Lamp - Wijnkoeler 35S

Samenvatting
  • € 112,50
  • Nieuw  
Omschrijving

Led Lamp, Wijnkoeler en Speaker in 1. De Kooduu Synergy 35-S is een serie Deens design Bluetooth Speakers met een LED-vloerlamp en ingenieus ontworpen, ingebouwd multifunctioneel compartiment.

Ben je opzoek naar een handzaam maatje? Dan is deze Synergy 35-S 35 PRO speaker ideaal voor jou! Dankzij de krachtige ingebouwde oplaadbare accu voorziet deze speaker je uren lang van licht en muziek! Met deze pro uitvoering geniet je tot 8 uur van krachtig geluid.


Een lamp, bluetooth speaker en koeler in één. Met de Synergy 35-S geniet je van sfeerlicht, je favoriete muziek en gekoelde drankjes. Waar je wilt, wanneer je maar wilt. In het park, op je balkon of aan het strand. Van een zwoele zomeravond in je tuin tot een waterkoude wintermiddag voor de openhaard. Met de Synergy 35-S creëer je de gewenste sfeer.

De Synergy 35-S is in drie groottes te verkrijgen en varieert van 35cm hoog tot en met 65cm hoog, zo is er voor ieder wat wils. Het design van de draadloze speaker is van Deense afkomst en is een echte blikvanger voor uw interieur of op uw terras. De waterdichte speaker is ontworpen zodat het een meerwaarde kan bieden aan een gezellige avond. Zo kan de lamp gebruikt worden als plantenbak maar ook als wijnkoeler, door simpelweg de bovenkant te vullen met ijsblokjes blijft uw wijn de hele avond koud. Op deze manier is de speaker multi-inzetbaar.

Technische informatie:

Technische informatie Kooduu small PRO Materiaal PP/Leder/Aluminium
Afmetingen Ø24cm. Hoogte 41,6 cm
Speaker 10W Full Range
Batterij Lithium
Opladen batterij 4 uur
Batterij (alleen lamp) 12 uur
Batterij (incuslief speaker) 6 uur

OOK LEVERBAARBAAR IN DE 50S    EN DE  65S  VERSIE

 

 Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Partytenten Discounter
Partytenten Discounter
Etten-Leur,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie