Advertentie plaatsen

Start Cd's en Dvd's Vinyl | Rock en Metal

RAMONES: "Rock 'n' roll highschool" - PUNKTOPPER!

Samenvatting
  • € 2,00
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

Bij SIRE in 1980 uitgebrachte vinylsingle (WBN 17.568) met originele fotohoes zoals op de afbeelding + vinyl in onberispelijke staat.
(B-kant = Danny says)
Zeer zeldzaam te vinden exemplaar van de New Yorkse punkband RAMONES!
De eerste die anders 2,50 euro geeft, kan DIT exemplaar hier binnenhalen.
Dit exemplaar kan anders ook samen met nog 5 andere PUNKROCKVINYLSINGLES (P.I.L. (Public Image Limited), THE STRANGLERS, XTC, THE CLASH en IGGY POP) als een PUNKROCKVINYLSINGLESET van 6 exemplaren aangekocht worden voor slechts 7,50 euro.
OPGEPAST! Stuur de bevestiging van je bod misschien best rechtstreeks naar mij (= frank.nuttin@skynet.be) en vermeld de LINK van deze SITE hier.
Op die manier voorkom je dat een ander je overbiedt en kunnen we dit bod dan meteen via mail afhandelen en vermeld "PUNKROCKVINYLSINGLESET" als onderwerp.
De titels ervan kunnen anders ook op aanvraag bekomen worden via mail bij frank.nuttin@skynet.be en vermeld dan de LINK van deze SITE hier en "PUNKROCKVINYLSINGLES" als onderwerp...
De prijs per afzonderlijk aangekocht exemplaar bedraagt anders 2,00 euro.Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Eurofrank1
Eurofrank1
gullegem,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen