Advertentie plaatsen

Start Diensten en Vakmensen Webdesign

STUDENT MAAKT GOEDKOOP EEN MOOIE WORDPRESS WEBSITE

Samenvatting
  • € 99,99
Omschrijving

Bent u opzoek naar een bedrijf die goedkoop een mooie professionele website voor u kan maken? Wanneer u de site bij ons host kunnen wij al vanaf €99,99 ex btw een hele mooie Website voor u maken die 100% operationeel is.

 

Het voordeel van zo een WordPress website van €99,99 ex btw is dat u deze in uw eigen tempo kunt blijven uitbreiden met extra functies en pagina’s. U hoeft dus niet in 1x heel veel uit te geven maar u kunt op een tempo wat voor u financieel haalbaar is toch uw bedrijf op een hele professionele manier online presenteren. 

 

Wij blijven u, wanneer u dat fijn vindt, na de bouw van uw site ook helpen met het onderhoud. Of adviseren hoe u het beste de promotie van uw site kunt opzetten. 

 

Wanneer u zelf geen tijd heeft om uw teksten te schrijven of fotos aan te leveren voor uw website kunnen wij dat ook voor u doen vanaf €75,- ex btw (voor het schrijven van teksten en het kopen van premium fotos op www.elements.envato.com). .

 

Binnen het pakket van €99,99 ex btw zorgen wij er gelijk ook voor dat de basis zoekmachine optimalisatie van uw website wordt opgezet (on-page zoekmachine optimalisatie) en wij melden uw website aan bij Google Analytics, Google Webmasters en Google My Business. U kunt voor het verder verbeteren van uw zoekmachine optimalisatie ook betaalde plugins kopen zoals Yoast en WP Rocket. 

 

Wij installeren ook inbegrepen in de prijs het Divi theme van Elegant Themes zodat zelf heel makkelijk teksten en fotos kunt wijzigen op uw site.

Neem een kijkje op onze site voor meer informatiePlaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Vergelijkbare advertenties
Student goedkoop een mooie WordPress website laten maken
€ 99,99
Student goedkoop een mooie WordPress website laten maken

Bent u opzoek naar een bedrijf die goedkoop een mooie professionele website voor u kan maken? Wanneer u de site bij ons host kunnen wij al vanaf €99,99 ex btw een hele mooie Website voor u maken die 100% operationeel is. Wanneer u zelf ...

Almere,
Vanaf €99,99 ex btw goedkoop een WordPress website laten maken
€ 99,99
Vanaf €99,99 ex btw goedkoop een WordPress website laten maken

Wilt u graag een mooie WordPress website laten maken voor uw bedrijf? Wij kunnen al vanaf €99,99 ex btw een leuke WordPress website van 5 paginas voor u maken, wanneer u de site ook bij ons host. U bent de eigenaar van de site en betaald ...

Almere,
Student goedkope WordPress website laten maken | €99,99 ex btw
€ 99,99
Student goedkope WordPress website laten maken | €99,99 ex btw

Wij kunnen al vanaf €99,99 ex btw een mooie wordPress website voor u maken wanneer u de website ook bij ons host. Voor dit bedrag maken wij een 100% operationele website van 5 pagina’s voor u.Deze website is uw eigendom en u heeft ...

Almere,
Gofke Marketing
Gofke Marketing
Almere,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie