Advertentie plaatsen

Start Doe-het-zelf en Verbouw Zonnepanelen en Toebehoren

Zonnepanelen zijn NIET over het toppunt heen door de Slimme meter

Samenvatting
  • Zie omschrijving
  • Nieuw  
Omschrijving

infrarood verwarming.

Neen uw Zonnepanelen zijn NIET over het toppunt heen door de Slimme meter.

Neen uw Zonnepanelen zijn NIET over het toppunt heen door de Slimme meter.

Uw elektriciteit verbruik onnodig verkwisten en/ of OP verbruiken is geen probleem, maar het efficiënt verbruiken van uw te veel geproduceerde elektriciteit is wel mogelijk.

Deze teveel geproduceerde elektriciteit wel efficiënt en economisch gebruiken is wel degelijk mogelijk met onze infrarood verwarmings panelen.

Ervaar de unieke warmtesensatie zoals de warmte van de zon.

Mooie en duurzame, comfortabele en gemakkelijk te regelen en te plaatsen infrarood verwarming. Neemt totaal geen ruimte in beslag, kan aan de wand of plafond, zeer veel mogelijkheden voor alle mogelijke ruimtes in woning of werkplek. Nu weer voldoende op voorraad, Maak snel een afspraak en kom vrijblijvend kijken en testen

Alle infrarood panelen en stralers zijn nu weer nodig om comfortabel en economisch te verwarmen.

Ervaar de unieke warmtesensatie zoals de warmte van de zon.

Door infraroodstraling wordt de natuurlijke warmte direct overgebracht op mensen en objecten, precies zoals de zon dat doet. Dit creëert eenzelfde uniek sensationeel gevoel.

Zuinig & efficiënt.

Bespaar tot +/- 40% energie, vergeleken met de bestaande verwarmingssystemen, dankzij de toepassing van ons uniek elektronisch continu regelsysteem, in samenwerking met de (I.S.T.C) zender/ontvanger.

Veilig & betrouwbaar.

Onze panelen zijn vervaardigd in Duitsland en voldoen aan de strengste kwaliteits- en keuringsnormen (ISO 9001 en CE-keuring). Daarenboven biedt de fabrikant 3 jaar garantie op alle panelen, wat zeker niet bij Chinese fabrikanten het geval is.

Gezond & milieuvriendelijk.

Dankzij de energiebesparing is er minder CO2 uitstoot. Als er groene stroom wordt gebruikt, zijn de verwarmingspanelen zelfs CO2 neutraal. Geen lawaai noch storende geur en omwille van de langegolf infrarood, of FIR (Far Infra Red), met een vergelijkend effect bij een sauna, heeft het een positieve werking op spier- en gewrichtspijnen, luchtwegen, bloedcirculatie, enz.

Eenvoudig te installeren.

De installatie- en onderhoudskosten zijn minimaal. U hoeft enkel de panelen aan de muur of het plafond te bevestigen en te zorgen voor een elektrische aansluiting. De verwarmingspanelen hebben geen onderhoud nodig omdat er geen brander, filter of brandstof bij komt kijken.

Eindeloos toepasbaar.

Privé woningen en appartementen, studentenkamers, ziekenhuizen, rusthuizen, kindercrèches, spa- en welnesscenters, hot yoga, burelen en kantoorgebouwen, agricultuur (bij de kweek van dieren vb. varkens en allerhande pluimvee) en horticultuur ( serres en veranda’s ) , in woonboten, ….. kortom overal waar warmte nodig is.

Vanaf NU zijn wij open op de Groenstraat 100 in Maasmechelen 

Open op zaterdag andere dagen op afspraak 0477 760119

donderdag gesloten

Altijd op aanvraag nu al te verkrijgen.Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Vergelijkbare advertenties
Zonnepanelen laten plaatsen ?
N.V.T.
Zonnepanelen laten plaatsen ?

We hebben meer dan 30 jaar ervaring als elektricien. Meer dan 10 jaar ervaring in zonnepanelen. . Uit deze jarenlange ervaring hebben we geleerd dat zonnepanelen altijd rendabel zijn. Ook wanneer de subsidies wegvallen. Wie geen ...

Gottem,
WARMTESHOP Nico
WARMTESHOP Nico
Maasmechelen,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie