Advertentie plaatsen

Art of Mediums

Art of Mediums

Onze filosofie

Art of Mediums is het referentiepunt voor spiritualiteit, kaartleggen, mediumschap, tarot en alles dat betrekking heeft tot het paranormale.

Als bellijn streven wij naar kwaliteit die wij boven kwantiteit plaatsen. Hoeveelheid is voor ons ‘niet’ van essentieel belang. Wel onze intense en oprechte manier van samenwerken.

Ons team bestaat stuk voor stuk uit consulenten waar wij elke dag op kunnen rekenen. Ze hebben hun spirituele gaves ruimschoots bewezen doorheen een screening of een eigen spirituele praktijk die zij al jaren uitbaten.

Voor ons en voor onze bezoekers is deze kwaliteit van cruciaal belang. Wij hechten belang aan open en transparante communicatie.
 

Onze reputatie

Art of Mediums is uitgegroeid tot een betrouwbaar, zuiver en eerlijk portaal. 

Doorheen de jaren is er heel wat commotie ontstaan met betrekking tot ‘Astro lijnen’. Ook dit hebben wij gekend. Voor ons is dit een extra stimulans en veerkracht om Art of Mediums te sturen naar een optimale dienstverlening.

Wij zijn streng, perfectionistisch en ‘pietje precies’. Dit maakt onze bellijn sterk en doeltreffend en ook hiermee willen wij uitpakken.  
 

Wat hebben wij te bieden?

Art of Mediums biedt diverse diensten aan:

  • helderziendheid
  • paragnosten
  • mediums
  • kaartleggen
  • Lenormand kaarten
  • zigeunerkaarten
  • pendelen
  • astrologie
1 resultaten van Art of Mediums uit Wetteren
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Oprechte, gescreende en bekende mediums
Zie omschrijving
Oprechte, gescreende en bekende mediums

Van harte welkom op de spirituele hulp- en advieslijn van Art of Mediums. Art of Mediums is een betrouwbaar portaal die zich duidelijk onderscheidt van de andere paranormale advieslijnen. Bij ons kan je rekenen op transparante, heldere en ...

Wetteren