Advertentie plaatsen

KL Bruidskappers & Make-Up

KL Bruidskappers & Make-Up

Bruidskappers & Make-Up Artists

KL Bruidskappers & Make-Up bestaat uit een toegewijd team van gediplomeerde en ervaren haarstylisten en schoonheidsspecialisten, onder leiding van Kelly Lenhardt.

Van kindsbeen af was Kelly reeds gepassioneerd door alles wat met schoonheid te maken had. Dit werd al vroeg duidelijk door de keuze voor een vakgeoriënteerde opleiding aan de gerenommeerde Academie Verbist.

Na het succesvol afronden van haar studies draaide zij de rollen om, en ging Kelly zelf lesgeven aan de studenten van deze privéschool.

Zij verwierf onder meer naam in de sector door het behalen van de eerste plaats tijdens het prestieuze Wereldkampioenschap "Coup du Monde", en een tweede plaats tijdens het Europees Kampioenschap.

Hiernaast fungeerde Kelly ook als styliste voor verschillende Belgische topmodellen en Miss-verkiezingen.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan werd besloten om de passie voor de bruidswereld te vertalen naar een servicegerichte onderneming waar je terecht kan voor alle aspecten van de uiterlijke verzorging.

KL Bruidskappers & Make-Up staat garant voor het allerhoogste niveau van service en kwaliteit.

Dit realiseren wij onder andere door het aanbieden van een all-in-one gepersonaliseerde service en de continue bijscholing van al onze stylisten in de laatste trends & technieken.

Ondertussen verzorgen wij sinds meer dan 15 jaar op een professionele manier de styling van het kapsel en de make-up van talloze bruiden en suites.

1 resultaten van KL Bruidskappers & Make-Up uit Meerbeek
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Professionele bruidskappers & make-up aan huis!
Zie omschrijving
Professionele bruidskappers & make-up aan huis!

KL Bruidskappers & Make-Up bestaat uit een toegewijd team van gediplomeerde en ervaren haarstylisten en schoonheidsspecialisten, onder leiding van Kelly Lenhardt.Wij verzorgen jouw bruidskapsel en make-up, en dat van je suiteleden. Alles ...

Meerbeek