Advertentie plaatsen

LEXUS PLEISTERWERKEN bvba

LEXUS PLEISTERWERKEN bvba

LEXUS PLEISTERWERKEN bvba - bezettingswerkenantwerpen.be

Op zoek naar professionele vakmannen voor uw verbouwingswerken binnen en buiten de woning? In Lexus vindt u de perfecte partner.

Bezettingswerken

Op zoek naar een professionele bezetter in Antwerpen om uw buiten- of binnenmuur te bezetten? Of staat een crepigevel bovenaan uw wensenlijst? In Lexus Pleisterwerken vindt u de perfecte partner. Onze stukadoors bezetten uw gevel of binnenmuren precies en efficiënt.

Gyprocwerken

Een gyproc-plafond of gyproc-wanden plaatsen vergt vernuft en precisie. Twee eigenschappen waarover iedere Lexus medewerker beschikt. Vertrouw ons uw valse plafonds en gyprocwerken in Antwerpen toe en geniet binnen de kortste keren van uw afgewerkte woning.

Isolatiewerken

Uw huis isoleren? Een must! Met de juiste isolatie geniet u het hele jaar door van de perfecte temperatuur. En bespaart u een pak geld op uw energiefactuur. Lexus, ervaren speler in de branche, fikst uw isolatiewerken moeiteloos.

Schilderwerken

Wat is het mooie ontwerp van uw architect zonder een passend kleurtje op de muur? Fel fuchsia of ingetogen gebroken, … Voor vlekkeloos buiten- en binnenschilderwerk doet u een beroep op de schildersbedrijf Lexus.

Vakmanschap en ervaring kenmerken onze medewerkers.

Klussen klaren zoals het hoort.

De grootste troef van Lexus ? Het totaalpakket aan diensten. Zo doet u niet alleen voor uw bezettingswerken een beroep op ons. U klopt ook bij ons aan voor uw schilder-, Gyproc- en isolatiewerkzaamheden. Stukadoors met wie het niet stuk kan.

2 resultaten van LEXUS PLEISTERWERKEN bvba uit Hoboken
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
TOP Schilderwerken
Zie omschrijving
TOP Schilderwerken

Wat is het mooie ontwerp van uw architect zonder een passend kleurtje op de muur? Fel fuchsia of ingetogen gebroken, … Voor vlekkeloos buiten- en binnenschilderwerk doet u een beroep op de schildersbedrijf Lexus.Een gyproc-plafond of ...

Hoboken
TOP Bezettingswerken
Zie omschrijving
TOP Bezettingswerken

Op zoek naar een professionele bezetter in Antwerpen om uw buiten- of binnenmuur te bezetten? Of staat een crepigevel bovenaan uw wensenlijst? In Lexus Pleisterwerken vindt u de perfecte partner. Onze stukadoors bezetten uw gevel of ...

Hoboken