Advertentie plaatsen

BlindDesign

BlindDesign

BlindDesign - blinddesign.nl

BlindDesign is specialist in het maken van mooie vouwgordijnen op maat. Door het gehele productieproces in eigen hand te hebben bieden wij een aantal voordelen. Zo zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige vouwgordijnen tegen een scherpe prijs aan te bieden. Wij bieden u de mogelijkheid om online gordijnen en vouwgordijnen op maat te bestellen.

Vouwgordijnen in verschillende stoffen en kleuren

U kunt uw vouwgordijn geheel zelf samenstellen naar uw keuze. Zo heeft u keuze uit transparante stoffen zoals batist stoffen, inbetween stoffen en vitrage stoffen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod aan dichte stoffen waarbij er geen inkijk is. Elk van deze stof is te bestellen in 8 tot 14 verschillende kleuren. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Door de vouwgordijnen te combineren met gordijnen in exact dezelfde stof maak je er een compleet geheel van.

Verduisterende en transparante vouwgordijnen

De dichte vouwgordijnen kunnen ook geleverd worden als verduisterende variant. Of als gevoerde versie en vouwgordijnen met bies. Bij de gevoerde verduisterende vouwgordijnen wordt er een voering achter de stof verwerkt. Daarnaast hebben wij ook dim-out vouwgordijnen. Deze stoffen hebben van zichzelf al een dim-out voering aan de achterzijde die voor 90% verduisterend is.

De transparante vouwgordijnen worden meestal gebruikt als sfeermaker en geven uw woning een warm en huiselijk gevoel. De transparante stoffen filteren het inkomende licht en bieden de mogelijkheid om naar buiten te kijken.

Uw vouwgordijn zelf samenstellen

Door de vele stoffen, kleuren en opties kunt u de vouwgordijnen perfect worden samengesteld. Zonder meerprijs heeft u ook keuze tussen vier verschillende confectiemodellen. Daarnaast heeft u ook twee opties voor de afwerking aan de onderzijde. U kunt kiezen uit de modellen met of zonder volant (zonneflap). Voor het maken van de juiste keuze helpen wij u graag. Daarom is het mogelijk om een advies afspraak te maken met één van onze adviseurs. Alle ramen worden professioneel opgemeten zodat wij u een op maat gemaakte offerte kunnen verzorgen.

1 resultaten van BlindDesign uit Harderwijk
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Vouwgordijnen en gordijnen op maat
Zie omschrijving
Vouwgordijnen en gordijnen op maat

Bezoek https://blinddesign.nl om zelf uw vouwgordijnen samen te stellen. Wij bieden een ruime keuze in stoffen en kleuren en vele mogelijkheden om uw vouwgordijn samen te stellen.https://youtu.be/jel-p_t7C7c

Harderwijk