Advertentie plaatsen

Immosnoeys

Immosnoeys

Bemiddeling bij verkoop

U wenst uw woning te verkopen, maar u weet nog niet goed op welke wijze, met welke wetgeving u dient rekening te houden, dat het veilig is zelf te verkopen, wat de waarde is van uw pand enzovoort. De verkoop of aankoop van een onroerend goed is voor de meesten onder ons één van de meest belangrijkste financiële transacties in uw leven en Immosnoeys wil u hierin graag begeleiden. Kort onze voordelen:

  • gratis schatting van uw woning of grond
  • verkoop van uw woning met dubbele garantie
  • gratis elektriciteitskeuring bij verkoop – gratis energie prestatie certificaat bij verkoop
  • ons netwerk
  • We zijn professioneel,commercieel ingesteld en altijd bereikbaar!

Bemiddeling bij verhuur

U wenst uw woning te verhuren, maar u weet nog niet goed op welke wijze, met welke wetgeving u dient rekening te houden, welke de verhuurwaarde is, hoe u een gedetailleerde plaatsbeschrijving dient op te maken, of de elektriciteitsinstallatie opnieuw dient gekeurd te worden, hoe de laatste nieuwe huurwetgeving is, dat er een energie prestatie certificaat voorhanden is enzovoort. Immosnoeys zal u hierin graag begeleiden.

Bemiddeling bij overnames

Overnames vormt één van de specialiteiten van immosnoeys.

Bemiddeling bij aankoop

De aankoop van een woning of bouwgrond is voor velen onder ons één van de meest belangrijke financiële beslissingen in ons leven. Ongeacht of de woning van uw dromen bij een andere makelaar staat kan u hiervoor terecht bij immosnoeys.be.

Discrete verkoop

U wenst uw woning of bouwgrond te verkopen maar dit op een discrete manier.

Plaatsbeschrijving

Een plaatsbeschrijving is een gedetailleerde beschrijving van een woning. Deze wordt bij voorkeur opgesteld voor intrede huur, voor het tekenen van de verhuurovereenkomst en is volgens de huidige huurwetgeving verplicht. Het zal samen met de verhuurovereenkomst afgeven worden aan het kantoor van de registratie.

Deskundig verslag

Michel Snoeys van immosnoeys is erkend vastgoedmakelaar BIV met erkenningsnummer 502461 en tevens deskundige bij de rechtbank. Dit houdt in dat de rechtbank, maar evenzeer, advocaten, notarissen, huurders van een onroerend goed, verhuurders van onroerend goed beroep kunnen doen op een objectief deskundig verslag. Voorbeelden: schatting van de onroerende goederen bij een echtscheiding, sterfgeval, betwisting van de waarde bij verkoop , herkwalificering van de huurwaarde van een handelspand, enzovoort. .

Syndicschap

Meer info? Contacteer ons.

0497686040

Rentmeesterschap

Indien u over meerdere verhuurpanden beschikt kan u het beheer van a tot z overlaten aan Snoeys Immo

Bent u op zoek naar een bepaald pand?

Vastgoedcoach Erwin gaat voor u op zoek

www.vastgoedcoacherwin.be

1 resultaten van Immosnoeys uit Herentals
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
2 Mooie eensgezinswoningen
€ 249.500,00
2 Mooie eensgezinswoningen

2 Ideale gezinswoningen met vlotte verbinding. Deze 2 BEN woningen met half open bebouwing zijn rustig gelegen in een doodlopende straat op wandelafstand van de verbindingsweg Herentals-Lier.De E313 snelweg en het station van Bouwel zijn ...

Herentals