Advertentie plaatsen

All by Hemp

All by Hemp

All by Hemp - allbyhemp.com

All by Hemp is een webshop. In onze webshop kunt u honderd procent natuurlijke CBD-olie, gemaakt van biologische hennep bestellen.

De CBD-olie van All by Hemp is gemaakt van de vezelhennep, die een hoge concentratie CBD bevat en een kleine concentratie THC (minder dan 0.05%). Hierdoor mag de CBD-olie ook verkocht worden.

Je kunt er niet veslaafd en/of 'stoned' van raken. 

Uit eigen en praktijk ervaringen  in de natuurgeneeskundige massagepraktijk, blijkt dat de CBD-olie een positieve bijdragen kan leveren aan een goede gezondheid.

Over Natuurgeneeskundig therapeut Willem van de Waal

Natuurgeneeskundige praktijk All by Hemp is opgericht door Natuurgeneeskundig therapeut Willem van de Waal. Hij nam dit besluit doordat hijzelf te maken kreeg met langdurige lichamelijke ongemakken. Hij deed een aantal onderzoeken naar cannabisolie.

Onderzoek naar CBD-olie

Als Natuurgeneeskundige besloot hij tot een grondig onderzoek naar CBD-olie. Al snel merkte hij dat er grote verschillen zitten in de aangeboden samenstellingen. Tijdens zijn toets vond hij een van de beste, puurste oliën. Deze hoogwaardige 100% natuurlijke CBD-olie biedt hij aan in webwinkel All by Hemp en in zijn massagepraktijk.

0 resultaten van All by Hemp uit Veenendaal
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com