Advertentie plaatsen

MindCure

MindCure

Voor als het leven even tegenzit

Welkom op het LinkedIn profiel van MindCure C & T

Ben jij ook zo klaar met je stress en/of psychische problemen/klachten? 
Dan ben je nu bij een praktijk terechtgekomen die wel oprechte betrokkenheid en belangstelling kan opbrengen voor jou als persoon en jouw probleem of klacht.

MindCure C & T is een praktijk die is opgericht uit een behoefte. De behoefte om mensen bij te staan wanneer het leven even tegenzit.
Om die reden kun je voor een laag tarief terecht bij deze praktijk, omdat ik van mening ben dat psychologische hulpverlening niet altijd duur hoeft te zijn!
Omdat MindCure C & T oprechte belangstelling heeft voor jou, staat deze praktijk zowel tijdens als ook buiten de sessies tot je beschikking. Je hebt bij MindCure C & T dus tussentijds het recht en dus de mogelijkheid om even contact te leggen met je coach/therapeut.
Er wordt gewerkt met diversen therapiemethodieken, zoals bv: psychosociale therapie (counseling), oplossingsgerichte therapie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie, NLP, Cue Exposure.
Ook zijn er gratis mogelijkheden voor wandel of thuisbegeleiding. Ook is onlinecoaching/therapie beschikbaar.

MindCure C & T is tevens beschikbaar voor scholen en bedrijven met het doel het ziekteverzuim terug te dringen. Ik kan dan als vertrouwenspersoon periodiek leerlingen/studenten/leerkrachten en werknemers begeleiden/ondersteunen bij het opsporen van eventuele knelpunten. Dit kan zowel curatief als preventief.
I.v.m. de Covid-19 problematiek kunnen de gesprekstherapieën ook online worden uitgevoerd.

Wil jij ook graag van je stress en/of psychische klachten af en zoek je innerlijke rust? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens, of voor meer informatie druk of klik op de onderstaande link: (www.mindcure.nl)
+31 (0) 645209477

0 resultaten van MindCure uit Rucphen
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com