Advertentie plaatsen

IQonya

IQonya

IQonya.nl biedt zijn klanten de mogelijkheid om volledig betrokken te zijn bij het ontwerpen van hun epoxy tafel.

Eerst wordt er in een individueel gesprek bepaald wat het meest past bij uw wensen.
Het tafelblad, of de verschillende puzzelstukken zoals we ze ook noemen, worden gekozen om een unieke epoxy tafel te vormen.

Daarna kijken we met wat voor epoxy hars en in welke kleur de verschillende delen van de tafel gevormd kunnen worden tot een geheel.
U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het hele tafelblad te bekleden met epoxy hars of er juist voor kiezen om alleen epoxy te gebruiken om de verschillende delen van de tafel samen te voegen.

Ook kunnen er kleine beelden of visjes in de epoxy ondergedompeld worden, vaak kiezen onze klanten om een belangrijk symbool te onderdompelen, zodat het echt hun individuele tafel wordt. Hieronder vindt u verschillende foto´s van de projecten die we reeds hebben voltooid en zullen voltooien, ook vindt u een beknopte samenvatting van onze werkwijze.

Wilt u ook uw eigen epoxy tafel of boomstamtafel samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk met u een individueel gesprek inplannen om uw dromen waar te maken.

Alle tafelbladen komen rechtstreeks uit onze eigen voorraad in regio Rotterdam van meer dan vierhonderd tafelbladen van exclusieve houtsoorten. Onze houten boomstamtafels en epoxy tafels kunnen zowel naar België en als Nederland geleverd worden. De verzendkosten zijn afhankelijk van hoe groot uw tafel is en hoe de tafel in uw interieur geplaatst moet worden.  

1 resultaten van IQonya uit Zevenhuizen
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Boomstam Salontafel
N.V.T.
Boomstam Salontafel

Boomstam salontafelsEen van de meest gekozen afwerkingen voor onze salontafels, is een afwerking met epoxy. Epoxyhars vult de vele gaten en gleuven van het tafelblad en vormt een unieke salontafel. Naast een massief tafelblad kunt u kiezen ...

Zevenhuizen,