Advertentie plaatsen

Boer Makelaardij Gouda

Boer Makelaardij Gouda

Boer Makelaardij Gouda - boer-gouda.nl

Boer Makelaardij is niet zomaar een makelaarskantoor. Wij zijn een deskundig en ervaren NVM makelaarskantoor met passie voor huizen, werkzaam in de regio Gouda en omstreken. Wij streven naar een optimale dienstverlening én optimaal resultaat.

En met succes, want u ziet ons overal! In de buurt, in uw straat en op Facebook met onze bekende Facebook Live Filmpjes.
Op een positieve, actieve en vriendelijke wijze benaderen wij op zeer succesvolle wijze de woningmarkt. Dat doen wij met de traditionele én de moderne middelen die ons ter beschikking staan, en dat zijn er heel wat. Daarnaast hebben wij een zeer groot netwerk door de vele jaren ervaring.

Diverse akties hebben wij ten behoeve van de verkoop succesvol in de markt gezet zoals Welkominhetweekend.nl (Open Huis als het ú uitkomt), Woningtreintje.nl, Het Starterspakket (www.startmetkorting.nl), de Vrij op Naam aktie, Overbruggingsgarantie, nieuwbouw-kavels.nl en thema-advertenties.
Kijk voor de 5 redenen om te kiezen voor Boer Makelaardij.

Een goede makelaar kost u geen geld maar levert u geld op. Naast het feit dat wij u tijd en energie besparen hebben wij de benodigde ervaring, deskundigheid, het netwerk en creativiteit die cruciaal is om een woning goed te verkopen. En de resultaten van Boer Makelaardij spreken voor zich: vraag maar eens om u heen of zoek naar reviews op het internet.

1 resultaten van Boer Makelaardij Gouda uit Gouda
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Huurwoning Gouda
N.V.T.
Huurwoning Gouda

Op zoek naar een huurwoning in Gouda? Kijk op onze website!Boer makelaardij heeft een ruim aanbod aan huurwoningen in Gouda en omgeving!Verder kunt u bij ons natuurlijk ook een ruim assortiment aan koopwoningen zien als u toch besluit te ...

Gouda,