Advertentie plaatsen

Hondenkennel Elmo

Hondenkennel Elmo

Hondenkennel Elmo is een kleinschalige erkende fokkerij van Engelse Cockers, Shiba Inu en sinds kort hebben we er ook enkele Franse Bulldogjes bij.

Onze kennel is sinds 2008 uitgegroeid tot een mooie kennel die zich inzet op het verantwoord fokken van deze gekozen rassen.

Onze ouderdieren zijn allemaal getest op heupen, kniëen en ogen door middel van röntgenfoto’s. Voor elk van hen is ook een DNA-profiel aangevraagd om zo op basis van hun genetisch profiel een mooie combinatie te maken. De ouderdieren zijn steeds bij ons aanwezig en stellen hun pups graag aan u voor. De pups zelf worden op regelmatige basis onderzocht door onze dierenarts. 

 

1 resultaten van Hondenkennel Elmo uit LOMMEL
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Superleuke Shiba Inu reutjes
€ 950,00
Superleuke Shiba Inu reutjes

Deze 3 reutjes zoeken een fijne thuis. Nog 2 pups beschikbaar.Onze pupjes zijn bij ons geboren, beide ouderdieren zijn aanwezig en getest op heupen, knieen en ogen. De hondjes zijn sociaal en huiselijk opgevoed met kinderen, katten, ...

LOMMEL,