Advertentie plaatsen

Energiekeurplus

Energiekeurplus

Energiekeurplus.nl

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Thermografie is uitstekend geschikt voor vele soorten inspecties in gebouwen en aan installaties.
|Zoals bijvoorbeeld de controle van zonnepanelen of de inspectie van elektrische installaties op slechte verbindingen die tot kortsluiting en tot brand kunnen leiden. 

Ook lekkages in CV leidingen, vloerverwarmings systemen en in platdakconstructies kunnen worden opgespoord.
Dit alles snel en zonder breken. Bij het gebruik van thermografie voor inspecties in de industrie is het een groot voordeel dat de productie door kan blijven gaan.

Neem contact op met Energiekeurplus ITC Level 3 gecertificeerd expert in thermografie.
Wij doen onder meer thermografisch onderzoek in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en in de Kop van Noord-Holland.

Energiekeurplus
Thermografie & Blowerdoor
Wolfsklauwstraat 55
9731 HE Groningen

1 resultaten van Energiekeurplus uit Groningen
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
Thermografie
Zie omschrijving
Thermografie

Thermografie is uitstekend geschikt voor vele soorten inspecties in gebouwen en aan installaties.Zoals bijvoorbeeld de controle van zonnepanelen of de inspectie van elektrische installaties op slechte verbindingen die tot kortsluiting en ...

Groningen