Advertentie plaatsen

Kastenreus B.V.

Kastenreus B.V.

kastenreus.nl

Kastenreus is dé webshop voor kasten, tafels, stoelen en decoratie; de afgelopen jaren hebben wij al vele tevreden klanten blij gemaakt met een nieuwe meubelstuk tegen een verrassend lage prijs. kwaliteit kasten, tafels, stoelen en decoratie tegen absolute bodemprijzen; dat is onze missie. Doordat wij alleen online werken hebben wij lage overheadkosten. Daarnaast maken wij scherpe afspraken met onze leveranciers en fabrikanten, waardoor we meubels vaak tot wel 40 % goedkoper aan kunnen bieden dan elders. Daarbij heb je de keuze om veilig met iDeal of Creditcard te betalen of pas aan de deur bij levering, zonder extra kosten!

 Onze service

Onze vriendelijke bezorgdienst zorgt dat je nieuwe meubelstuk netjes en zonder extra kosten wordt afgeleverd op elk gewenst adres in de BeNeLux. De meubelstukken worden geheel gemonteerd bezorgd en op de plek gezet waar jij hem wilt hebben. Bovendien nemen we het verpakkingsmateriaal netjes mee, full service dus! Ondanks dat wij alleen online werken doen wij ons uiterste best om het contact met de klant en onze service zo persoonlijk en optimaal mogelijk te maken. Onze klantenservice is per telefoon of per e-mail te allen tijden voor je bereikbaar, geen vraag is te gek!

  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Betalen bij aflevering*
  • Uitgebreid assortiment
  • Levering op zaterdag*
0 resultaten van Kastenreus B.V. uit Nootdorp
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com