Advertentie plaatsen

Den Hollandsche gedenktekens

Den Hollandsche gedenktekens

Den Hollandsche gedenktekens - denhollandsche.nl

Urn, van eenvoudig tot bijzonder

Bent u op zoek naar een mooie urn? Den Hollandsche Gedenktekens heeft een groot aanbod urnen & assieraden in diverse materialen en uitvoeringen. Wij helpen u graag bij het vinden van je juiste urn en staan u graag te woord bij de keuze die u kunt maken bij de online aankoop van een urn.

Bijzondere urnen en assieraden

Den Hollandsche Gedenktekens vervaardigt al 70 jaar op ambachtelijke wijze persoonlijke en unieke gedenktekens. Dit doen wij met grote zorg en aandacht en dit blijkt uit onze hoge klanttevredenheid. Op Kiyoh beoordelen families ons met een 9,5. Den Hollandsche heeft een groot aanbod in urnen, assieraden, maar ook bijzondere asdiamanten van Algordanza. Bent u op zoek naar iets uniek dan kunnen wij uw wensen vertalen in een persoonlijk ontwerp. Uw ideeën verwerken wij in een gratis lay-out voorstel.

De urn zelf vullen of laten vullen

U kunt ervoor kiezen om de urn zelf thuis te vullen, bijvoorbeeld in het bijzijn van familie of vrienden. Wij voorzien de urn bovendien van een duidelijke vulinstructie. Toch blijkt in de praktijk blijkt dat veel nabestaanden het lastig vinden om de urn of het assieraad zelf te vullen. Dan kunt u ervoor kiezen om uw urn of uw assieraad vakkundig door ons te laten vullen in één van onze winkels.

Assieraden met zorg en aandacht gevuld

Onze assieraden worden altijd in onze winkels gevuld door één van onze specialisten. Het verwerken van de as, en in sommige gevallen ook andere materialen zoals hars, moet aandachtig worden gedaan. Als het sieraad gevuld is neemt u het meestal direct mee naar huis.

Levering aan huis of afhalen in onze winkels

Wij bezorgen uw urn via PostNL. Wilt u de urn liever afhalen in één van onze inspiratiewinkels? Dat kan, tijdens het bestellen van uw urn kunt u dit aangeven.

0 resultaten van Den Hollandsche gedenktekens uit Elst
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com