Advertentie plaatsen

Rietbehoud.nl

Rietbehoud.nl

Rietdekkersbedrijf met professionele vakkennis

Ons motto is “onderhouden is behouden”. Een rieten dak dat door een professional wordt onderhouden, gaat langer mee. Als rietdekkersbedrijf hebben wij meer dan 10 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van rieten daken.

  • Uw huis verdient de beste zorg en kwaliteit. Wij willen de uitstraling van uw pand behouden. Elk pand is namelijk anders.
  • Wij hebben veel ervaring met het samenstellen van de juiste materialen en de juiste werkwijze.
  • Wij stellen daarbij hoge eisen aan de kwaliteit.
  • Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die graag een prachtig dak voor u realiseren.
  • Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, vandaar dat wij alleen werken met de besten uit het vak.

Lars Bol is een gedreven rietdekker, die de opleiding Rietdekken succesvol heeft afgerond. Wat begonnen is als vakantiebaantje, is uitgegroeid tot een passie voor het ambacht.

Tijdens het uitvoeren van een reparatie of onderhoud aan uw rieten dak, staat de veiligheid van onze klant, en van onszelf, voorop. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rieten dak? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij repareren én onderhouden uw rieten dak op professionele wijze. Als rietdekker in Zoetermeer bedienen wij de hele regio, onder andere ook in:

Rietdekker Den Haag
Rietdekker Leiden
Rietdekker Noordwijk
Rietdekker Wassenaar

1 resultaten van Rietbehoud.nl uit Zoetermeer
Verfijn de zoekresultaten
Vraagprijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht


Plaats zelf ook gratis een advertentie
Plaats zelf ook gratis een advertentie Verkopen, verhuren, weggeven of aanprijzen? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Tweedehandswebsite.com
RietBehoud, uw rietdekkersbedrijf voor onderhoud en reparatie
N.V.T.
RietBehoud, uw rietdekkersbedrijf voor onderhoud en reparatie

RietBehoud gevestigd in Zoetermeer is dé rietdekker gespecialiseerd in onderhoud aan uw rieten dak en (spoed)reparaties. De juiste aandacht voor uw rieten dak zorgt ervoor dat het dak in goede staat blijft. Goed onderhoud door een ...

Zoetermeer,