Advertentie plaatsen

4 tips voor het vinden van de juiste handtas

07, Jan, 2023, 10:44

Deze tips voor het vinden van de juiste handtas helpen je om een ​​weloverwogen aankoop te doen. Profiteer van mijn persoonlijke shopper-wijsheid, maak je stijlkeuzes bewust en til je persoonlijke stijl naar een hoger niveau.

Een geweldige tas geeft namelijk de hele sfeer aan je outfit en helpt je om je look naar een hoger niveau te tillen. Net als schoenen kan het je outfit maken of breken. Daarom is het wel van belang om de juiste handtas aan te schaffen. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij het doen van je aankoop? Hieronder lees je daar meer over!

Grootte

Wat ga je erin vervoeren? Past het allemaal mooi bij elkaar? Zelfs je waterfles? Doe bij twijfel een test: Kijk of je huidige tasinhoud past in degene die je wenst. Kijk ook of je kunt downgraden. De kans is groot dat je al die spullen niet elke dag bij je hoeft te dragen.

Veel mensen maken zichzelf constant schuldig aan het dragen van te veel, dus dat was ook een mentale noot voor jezelf! Als je kantoor papierloos is en je je laptop niet mee naar huis hoeft te nemen, overleef je misschien met een kleine rugtas dames.

Materiaal

Moet het regenbestendig of heavy-duty zijn? Liever leer, canvas of kunststof? Wat zijn de onderhoudsinstructies? Hoeveel onderhoud ben je bereid in je handtas te steken? Komt het materiaal overeen met je ethische waarden? Zou je bijvoorbeeld een vegan challenge doen met leer? Naar onze professionele mening moet je persoonlijke merk consistent zijn in al je waarden.

Het verhoogt je authenticiteit en zorgt ervoor dat mensen je meer respecteren. Het goede nieuws is dat er tegenwoordig voor elk wat wils is. Er zijn ook merken die hun leer op een ecologische manier looien, 100% veganistische materialen gebruiken of gewoon zo'n goede kwaliteit maken dat één tas een leven lang meegaat.

Details

Kijk goed naar de details van de tas. Hoe voering, stiksels, riemen, afwerkingen, hardware en andere details zijn gemaakt, geeft je een goede indruk van de algehele kwaliteit van de tas. Vermijd alles dat slordig is gemaakt en dat dun aanvoelt bij het kopen van een strandtas. Die details zullen in een mum van tijd breken en je zult spijt van de kopers ervaren. Laten we dat vermijden! Zoek juist naar een tas die mooi draagt ​​en gemakkelijk te openen en te sluiten is, zelfs met slechts één hand.

Budget

Wat je ook koopt, houd een realistisch budget in gedachten. Het heeft geen zin om schulden te maken vanwege een handtas of mode in het algemeen. Duur staat niet altijd gelijk aan goede kwaliteit. Er zijn verschillende dure merken waarvan de kwaliteit veel te wensen overlaat. De opkomende populariteit van online modebibliotheken, verhuursites voor designertassen en populaire e-commerce hebben normale mensen een betaalbare toegang tot luxegoederen gegeven. Daarom kun je online de prijzen van de handtassen die je op het oog hebt vergelijken. Zo vind je mogelijk een site waar je de tas goedkoper kunt kopen.